Archiv článků

Zahájení plesové sezóny

Přátelé, kamaradi. Tuto sobotu 14.1. zahájíme plesovou sezónu hasičským plesem v Roprachticích, takže se na vás po delší pauze budeme moc těšit a doufáme, že se tam potkáme. Další plesy, kde nás budete moci vidět, budou například v Jilemnici, Vrchlabí, Semilech atd. Máme pro vás také pár novinek a...
Celý článek

Dupárna Fest

20.8. spolupořádáme 1. ročník Dupárna Festu. Určitě se přijďte podívat. Mimo nás zahrají také kapely Sjetá Liška, Těsně Vedle a Megaděs. Zde máte pozvánku, kterou jsme pro Vás natočili. www.youtube.com/watch?v=AaO_t_xGGlU
Celý článek

Žádná zahálka !

Přátelé, kamarádi.   Protože máme v březnu konečně trošku volna, tak se krom jiných povinností budeme věnovat také novým písničkám, abychom Vás mohli na další akci zase pořádně rozproudit. Kdyby někdo z vás měl cestu kolem Chlívárny a slyšel libé tóny, tak se klidně zastavte :-)
Celý článek

PLACKY

Tak jsme objednali další sérii placek. Již máme 8 barev, takže si každý vybere. K dostání na jakekoliv naší akci. PLACKY S(NAD)VÁHOU.jpg (32855)
Celý článek

Propagační předměty

Jak jistě víte, tak jsme nedávno nechali vyrobit novou sérii placek, které si můžete zakoupit na kterékoli z našich akcí. Novinkou jsou také samolepky, jenž budou k dostání zcela zdarma.
Celý článek

První zpráva

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.
Celý článek
počítadlo.abz.cz